Foodfotografie

 

‘If you can shoot food, you can shoot anything’

Culinaire fotografie wordt vaak als één van de moeilijkste disciplines aanzien.
Maar als je enkele basistechnieken onder de knie hebt, boek je  snel heel knappe resultaten.

Joris Luyten fotografeert al enkele decennia food, voor uitgeverijen en industriële klanten.
Hij legt stap voor stap uit wat je nodig hebt, hoe je de camera instelt en hoe je het licht plaatst.

Geen complexe opstellingen, maar heel toegankelijke fotografie

Opgelet wijziging!

Lezing foodfotografie door Joris Luyten uitgesteld.
Door de nieuwe, strengere richtlijnen van het departement onderwijs in verband met het coronavirus, zien wij ons genoodzaakt onze lezing foodfotografie van 18 maart uit te stellen naar een latere datum. De hotelschool moet deze richtlijnen strikt opvolgen en mag dus momenteel deze lezing niet organiseren, noch hun leerlingen laten deelnemen op een eventuele andere locatie. Daar wij als fotoclub voor deze lezing de verdere samenwerking met de hotelschool beogen, voorzien wij een nieuwe datum, namelijk woensdag 21 oktober (onder voorbehoud van beschikbaarheid Joris Luyten).
Wegens de grote interesse en het beperkt aantal plaatsen, geven we voor de lezing op woensdag 21 oktober voorrang aan wie reeds ingeschreven was. Je hoeft je dus niet opnieuw in te schrijven. Vanaf september kan terug ingeschreven worden voor de laatste beschikbare plaatsen.
Naast de lezing wordt natuurlijk ook de praktijkoefening verplaatst naar het najaar.
Dank voor jullie begrip.
Het bestuur van CoxyPics