lezing: LED BELICHTING / CONTINU LICHTBRONNEN “Een alternatief voor klassieke flitsfotografie” aanpassen

LED licht is steeds meer terug te vinden in de cameratas van de fotograaf. Het is een lichtbron die de laatste jaren een enorme opmars kent en daar spelen de fabrikanten graag op in. Voor veel fotografen is het belichten met LED een nieuwe wereld die ze willen verkennen. De kans zit erin dat ze al snel de weg te verliezen tijdens hun zoektocht, het aanbod wordt steeds groter en er is een enorm verschil in kwaliteit en prijzen. Tom geeft je tijdens de lezing een duidelijk inzicht over de verschillende types LED belichting die er op de markt aangeboden worden.. Tom geeft aan de hand van demomateriaal een pak tips waarop je moet letten bij de aankoop van LED belichting. Na de pauze voorziet hij een uitgebreide live demonstratie met allerhande materiaal zodat je een duidelijk inzicht krijgt hoe hij zijn portretten belicht. plaats : Feestzaal ’t Oud schooltje Kerkstraat 20a Koksijde
type activiteit

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *